تزریق فیلر

تزریق فیلر

فهرست مطالب

تزریق فیلر

آیا شما هم از چین و چروک پوست خود رنج می‌برید؟ آیا به دنبال روشی برای بهبود چین و چروک‌های ایجاد شده بر روی پوست خود هستید؟ تزریق فیلر، جایگزین طبیعی برای جراحی زیبایی صورت شما خواهد بود. یکی از اصلی‌ترین تغییراتی که با افزایش سن در صورت ما رخ می‌دهد کاهش حجم صورت است. با نازک شدن بافت‌های صورت، خطوطی در اطراف بینی و دهان  شما ظاهر می‌شود و گونه‌ها کمی تو خالی به نظر می‌رسند.

ترمیم بافت‌های نرم صورت توسط تزریق فیلر امکان پذیر است. این روش کم تهاجم یکی از سنگ بناهای تکنیک جوانسازی صورت به شمار می‌رود. پرکننده‌ها در صاف کردن شیارها و چین و چروک‌های عمیق بخصوص اطراف بینی و لب‌ها موثر هستند. همچنین می‌توان از آن‌ها برای بازگرداندن حجم به استخوان‌ها و برجستگی‌های گونه‌ها و همچنین لب‌ها یا هرگونه نقص در کانتور صورت استفاده کرد. این پرکننده‌های پوستی ابزاری ارزشمند برای بهبود جوانسازی و تقویت ویژگی‌های صورت بدون جراحی هستند.

فیلر یا پرکننده پوستی

تزریق فیلر، یک روش غیر جراحی است که برای جوانسازی و بهبود ظاهر پوست استفاده می‌شود. در این روش، یک ماده ژل‌ مانند، به نام فیلر به زیر پوست تزریق می‌شود تا خطوط صورت و چین و چروک‌ها را پر کند و حجم و شکل صورت را بهبود بخشد. پرکننده‌های پوستی چین و چروک‌ها را پر می‌کنند، خطوط صورت شما را صاف کرده و حجم قابل توجهی را به صورت شما باز می‌گردانند.

سالانه بیش از چندین میلیون مرد و زن این روش درمانی محبوب برای جوانسازی صورت را، انتخاب می‌کنند که می‌تواند یک روش مقرون به صرفه برای جوانتر و شاداب‌تر به نظر رسیدن صورت باشد. البته این روش از این جهت که فرد بدون جراحی یا استراحت به ظاهری جوان دست پیدا می‌کند جایگاه خاصی در بین آقایان و خانم‌ها به دست آورده است.

تزریق فیلر

انواع فیلرهای مناسب برای تزریق

رایج‌ترین فیلرهای پوستی که می‌توان بر روی صورت تزریق کرد، عبارتند از:

فیلر هیدروکسی‌آپاتیت کلسیم (CaHA)

این نوع فیلر به عنوان یک ماده پرکننده استفاده می‌شود و به طور کلی برای پر کردن چین و چروک‌های عمیق استفاده می‌شود. هیدروکسی‌آپاتیت کلسیم یک ماده غیر قابل حل در آب است و در بدن به طور طبیعی تجزیه نمی‌شود. از این ماده بیشتر برای تزریق فیلر گونه و لب به منظور افزایش حجم لب‌ها و بهبود ظاهر چانه استفاده می‌شود.

فیلر هیدروکوپل

این نوع فیلر، از ماده اسید هیالورونیک تشکیل شده است و برای ترمیم حجم و شکل صورت استفاده می‌شود. تزریق فیلر از این نوع، به طور کلی برای پر کردن خطوط ریز و چین و چروک‌ها  مناسب خواهد بود.

فیلر اسید هیالورونیک

این فیلر برای جوانسازی و بهبود ظاهر پوست استفاده می‌شود. اسید هیالورونیک یک ماده طبیعی است که در پوست وجود دارد و با تزریق آن، حجم و شکل صورت بهبود می‌یابد و چین و چروک‌ها پر می‌شوند.

فیلر پروتئین‌های پلاسما

فیلر پلاسما از پروتئین‌های خونی شما تهیه می‌شود و برای بهبود حجم و ظاهر پوست استفاده می‌شود. تزریق فیلر پلاسما به طور کلی برای بهبود چین و چروک‌ها، تقویت ساختار صورت و جوانسازی پوست مناسب است.

فیلر ژل هیدرو کوئل

این فیلر معمولاً برای پر کردن خطوط ریز و چین و چروک‌ها بخصوص گوشه بیرونی چشم که با تزریق فیلر زیر چشم انجام می‌شود، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پلی لاکتیک اسید (PLA)

این یک نوع فیلر خاص است که از ماده پلی لاکتیک تشکیل شده است. تزریق فیلر  پلی لاکتیک اسید، به عنوان یک ماده پرکننده و همچنین به عنوان یک ماده تحریک کننده تولید کلاژن در پوست استفاده می‌شود. پلی لاکتیک اسید به طور طبیعی در بدن تجزیه می‌شود و تشکیل کلاژن جدید را تحریک می‌کند. معمولا از این نوع فیلر برای بهبود چین و چروک‌ها و حتی به منظور تزریق فیلر شقیقه، استفاده می‌شود.

مزایای تزریق فیلر

تزریق کردن فیلر در زیر پوست می‌تواند مزایای بسیاری به همراه داشته باشد که از جمله مهمترین این مزایا، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. جوانسازی پوست. فیلر می‌تواند خطوط و چین و چروک‌های صورت را کاهش داده و پوست را جوان‌تر و شاداب‌تر نماید.
  2. افزایش حجم و شکل‌دهی به صورت: فیلرها می‌توانند حجم و شکل‌دهی به لب‌ها، گونه‌ها، زیر چشم‌ها و سایر مناطق صورت را انجام دهند و به صورت طبیعی نمایان شوند.
  3. بهبود نسبت‌های صورت: با استفاده از فیلرها، می‌توان نسبت‌های صورت را بهبود بخشید و تعادل در اندازه و شکل اجزای صورت را برقرار کرد.
  4. فرآیند سریع و غیرجراحی: تزریق فیلر یک روش غیر جراحی است و فرآیند سریعی به شمار می‌رود که نیاز به زمان بازیابی کمتری دارد. عموماً، بلافاصله پس از تزریق، می‌توانید به فعالیت های روزمره خود بازگردید.
  5. انتخاب گزینه‌های مختلف: با وجود انواع مختلف فیلرها با خصوصیات متفاوت، می‌توانید گزینه‌ای را انتخاب کنید که با نیازهای شما بیشترین تطبیق را دارد.
  6. عملکرد طبیعی: فیلرها به طور طبیعی در پوست جذب می‌شوند و به شکل طبیعی در صورت نمایان می‌شوند.

بسیاری از افراد بعد از تزریق، فورا نتایج قابل توجهی از این پر کننده‌های صورت را مشاهده می‌کنند. تزریق کردن فیلر کمتر از یک ساعت طول می‌کشد و پزشک معمولا در مطب خود اقدام به انجام آن خواهد نمود. البته  افرادی که تمایل دارند اقدام به تزریق بوتاکس، فیلر، ژل یا … نمایند، بهتر است به یک کلینیک معتبر مراجعه کنند. کلینیک ستایش در این زمینه بهترین خدمات را به بیماران خود ارائه می‌کند. از این رو می‌توانید با اطمینان از این خدمات بهره‌مند شوید.

عوارض تزریق فیلر

تزریق کردن فیلرها ممکن است باعث ایجاد عوارض جانبی بر روی پوست شود. برخی از عوارض احتمالی تزریق فیلر را می‌توانیم چنین بیان کنیم:

  • التهاب و عفونت: ممکن است پس از تزریق فیلر، التهاب و عفونت در محل تزریق رخ دهد. اگر علائم التهاب مانند قرمزی، درد، تورم یا حساسیت در محل تزریق وجود داشته باشد، باید به پزشک خود اطلاع دهید.
  • تشکیل گرانول‌ها: برخی از افراد ممکن است بعد از تزریق فیلر، گرانول‌های کوچک در محل تزریق مشاهده کنند که می‌تواند ظاهر غیرطبیعی و نامنظمی به پوست بدهد. این گرانول‌ها معمولا قابل مشاهده و قابل لمس هستند و ممکن است نیاز به درمان داشته باشند.
  • واکنش آلرژیک: برخی از افراد ممکن است به مواد موجود در فیلرها حساسیت داشته باشند و واکنش آلرژیک نسبت به آنها نشان دهند. این واکنش‌ها می‌تواند شامل قرمزی، خارش، تورم و در برخی موارد نیز آنافیلاکسی (واکنش آلرژیک شدید) باشد. در صورت داشتن هرگونه علائم آلرژیک، باید به پزشک خود مراجعه کنید.
  • نقصان عملکرد عضلات: در بعضی از موارد، تزریق فیلر به مناطقی مانند چانه و لب‌ها ممکن است باعث نقصان عملکرد عضلات شود. این مسئله ممکن است باعث تغییر در حرکات صورت و لب‌ها شود و در برخی موارد نیز ممکن است باعث بروز مشکل در گفتار و بلعیدن شود.
  • احتمال بروز عوارض دائمی: در برخی از موارد، تزریق فیلر ممکن است عوارض دائمی داشته باشد که نیاز به درمان داشته باشند. این عوارض شامل نقصان حس لمسی، نقصان حس دماغی، عفونت‌های مزمن و تغییرات ظاهری غیرطبیعی در پوست می‌شوند.
  • مدت ماندگاری کوتاه: بهترین نوع فیلر بعد از تزریق تنها یک سال ماندگاری دارد و بعد کاملا جذب می‌شود. از این رو نسبت به روش جراحی، خیلی مدت زمان کمتری ماندگاری دارد.

ظاهر نامتقارن، آسیب به پوست شما که باعث ایجاد زخم می‌شود، توده یا برجستگی زیر پوست، بی‌حسی، جوش‌هایی که شبیه آکنه هستند و …. همگی می‌توانند عوارض احتمالی تزریق کردن فیلر باشد. لازم به ذکر است که به ندرت پیش می‌آید که افراد بعد از تزریق فیلر دچار مشکلات بینایی شوند. اگر مشکلات بینایی همراه با ضعف، ناراحتی یا درد در یک طرف بدن خود احساس کردید، فورا به پزشک خود اطلاع دهید.

جمع بندی

با توجه به مزایا و معایب تزریق فیلر، می‌توان گفت که تزریق کردن این ماده، می‌تواند راهی مناسب برای جوانسازی پوست، افزایش حجم و شکل‌دهی به اجزای صورت، بهبود نسبت‌های صورت و به دست آوردن نتایج طولانی مدت باشد. همچنین، این روش سریع، غیرجراحی و با عملکرد طبیعی است. با این حال، قبل از تصمیم‌گیری درباره تزریق این ماده، بهتر است با پزشک متخصص درباره مزایا و معایب این روش صحبت کنید و از او راهنمایی و مشاوره بگیرید.

سوالات متداول

  1. آیا تزریق فیلر زیر چشم درد دارد؟

تزریق کردن فیلر زیر چشم ممکن است همراه با درد باشد. اما پزشک متخصص برای کاهش این عوارض از کانولا که نوعی سوزن منعطف است برای کاهش درد و عدم کبودی و سیاه شدن استفاده می‌کند. همچنین، در صورتی که فیلر چشم به درستی تزریق شود، باید درد و عدم راحتی بسیار کمتر و کوتاه مدت‌تری توسط بیمار تجربه شود.

  1. تزریق کردن فیلر از چه سنی مناسب است؟

از آنجایی که تزریق ژل یا فیلر محدودیت سنی ندارد، اما پزشکان به افراد زیر 18 سال توصیه نمی‌کنند و از انجام آن اجتناب می‌کنند. لازم به ذکر است که بیشتر افراد بالای 35 سال مایل و خواهان انجام این روش درمان زیبایی هستند.

  1. چرا بعد از تزریق فیلر نباید سیگار کشید؟

سیگار جریان خون را کاهش می‌دهد و اکسیژن پوست را پایین می آورد و این امر، روند بهبود زخم را به تاخیر می‌اندازد. از آنجایی که کشیدن سیگار احتمال عفونت را افزایش می‌دهد، پوست شما را خشک می‌کند و موجب پیری زودرس می‌شود. بنابراین بهتر است بعد از تزریق کردن فیلر، از کشیدن سیگار خودداری کنید.

  1. آیا تزریق فیلر در زمان بارداری یا شیردهی ضرر دارد؟

اگر چه تزریق کردن فیلر یک نوع روش درمانی است و جنبه زیبایی دارد، اما بیشتر پزشکان در صورت بارداری یا شیرده بودن بیمار، تصمیم به تجویز آن نمی‌کنند. پس فرد متقاضی بهتر است بعد از این دوران و در شرایط عادی برای تزریق کردن فیلر به پزشک متخصص مراجعه نمایند.

  1. آیا فیلر ماده‌ای سرطان زاست؟

برخی از پزشکان گفته‌اند که در یه سری از ژل‌ها از مونومر‌های سرطان‌زا استفاده شده است، که خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد. اما گفتنی است که تا به امروز شنیده و دیده نشده و حتی گزارشی مبنی بر تاثیر فیلر‌های پوستی بر روی بدن و سیستم ایمنی افراد منتشر نشده است. پس با خیال راحت به سراغ انجام زیبایی و ظاهر جذاب و جوان خود با تزریق فیلر بروید.

این مطلب را برای دوستان خود به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شبکه های اجتماعی

آخرین مقالات

اینستاگرام ما را دنبال کنید

مقالات مرتبط