پلاسماتراپی؛ بهترین تکنیک جوانسازی

پلاسماتراپی؛ بهترین تکنیک جوانسازی

فهرست مطالب

پلاسماتراپی؛ بهترین تکنیک جوانسازی

امروزه پلاسماتراپی یکی از جدیدترین روش‌هایی است که برای رفع افتادگی پوست، چین و چروک و همچنین لیفت کردن قسمت‌های مختلف صورت، مورد استفاده قرار می‌گیرد. این تکنیک بدون نیاز به هیچ‌گونه جراحی بوده و فقط به کمک یک دستگاه صورت می‌گیرد.

در واقع در این شیوه از پرتوهای پلاسما برای ایجاد شارالکتریکی استفاده می‌شود؛ که در نهایت منجر به لیفت پوست خواهد شد. دستگاهی که مورد استفاده قرار می‌گیرد پلاسماجت نام دارد که با یونیزاسیون سلولی و تولید گرما در ناحیه مورد نظر، بافت جامد سطح پوست را به بخار تبدیل کرده و باعث لیفت و جمع شدن پوست می‌شود.

به طور کلی می‌توان گفت که پلاسماتراپی یک روش درمانی و زیبایی است که کاربرد متنوعی در افتادگی پلک، لیفت چشم، رفع چین و چروک، کوچک کردن بینی، همچنین کوچک نمودن پشت لب و پشت پلک و در مجموع لیفت تمام صورت دارد. این روش علاوه بر اینکه نیاز به جراحی ندارد، کم هزینه هم بوده و طول درمان کمتری نسبت به دیگر روش‎های جراحی زیبایی دارد.

از طرف دیگر، پلاسماتراپی برای جای جوش، کاهش نقاط قرمز پوست، درمان اسکار یا جای زخم ناشی از آکنه، کاهش لکه‌ها و از بین بردن خال‌های پوستی هم، به کار گرفته می‌شود. به همین جهت در بین بسیاری از افراد محبوبیت یافته است. علاوه بر این، در اغلب موارد درمان با پلاسما دارای ماندگاری طولانی است، اما ممکن است تحت تاثیر عواملی این مدت تغییر یابد که بهتر است آنها را بررسی نمود.

کاندیدای مناسب برای انجام تراپی با پلاسما

همانطور که گفته شد، پلاسماتراپی یک تکنیک درمانی و زیبایی است که امروزه اکثر افراد جامعه به دلیل مزیت‌ها و کاربردهایی که دارد، به دنبال آن هستند. با این وجود همه افراد، شانس و فرصت یکسانی برای اقدام به انجام این تکنیک ندارد و به طور کلی افرادی که خواستار آن هستند باید واجد شرایط باشند.

این شیوه برای افرادی که از قرار گرفتن تحت داروهای بیهوشی و جراحی ترس دارند، بسیار مناسب است؛ چرا که گفته شد این روش نیازی به عمل جراحی ندارد. همچنین به این دلیل پس از انجام تراپی با پلاسما، زخم و یا اسکار زیادی بر روی پوست ایجاد نخواهد شد.

از دیگر افرادی که کاندید مناسب این روش زیبایی هستند، می‌توان به افرادی که افتادگی پلک به صورت خفیف و یا متوسط دارند، اشاره نمود. افرادی که قبلا تحت عمل جراحی پلک قرار گرفته‌اند ولی نتیجه مورد نظر را کسب نکرده‌اند و حتی دچار عدم تقارن در پلک‌ها شده‌اند نیز، مناسب این تکنیک هستند.

در مجموع پلاسماتراپی برای افرادی که مشکل و یا بیماری خاصی ندارند و یا تحت درمان با داروی خاصی نیستند، مناسب به شمار می‎رود. با این حال شرایط دیگری وجود دارد که ممکن است مانع انجام اقدام به این تکنیک شوند، که باید در مورد آنها اطلاعات کسب کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر، مراجعه به کلینیک معتبر در تهران ضروری خواهد بود. کلینیک زیبایی ستایش با مجرب‎ترین پزشکان زیبایی، در این زمینه بهترین خدمات را به شما ارائه خواهد نمود.

پلاسماتراپی؛ بهترین تکنیک جوانسازی

کاربردهای انجام پلاسماتراپی

پلاسماتراپی به دلیل طیف گسترده‌ای که در درمان مشکلات پوستی و جوانسازی دارد، دارای کاربرد فراوانی در این زمینه است و می‌تواند درمان تعداد زیادی از مشکلات پوستی را در برگیرد. این روش علاوه بر جوانسازی پلک و کاهش افتادگی آن‌ها کاربردهای متنوع دیگر نیز به همراه دارد.

همانطور که گفته شد این تکنیک در درمان و بهبود مشکلات پوستی اعم از لک پیگمنت، لک ایجاد شده ناشی از نور خورشید، خال، زگیل، گوشت اضافه و یا خال گوشتی و … بسیار موثر است. همچنین به کمک آن می‌توان ترک‌های پوستی یا استریا را برطرف نمود.

باید اشاره نمود که پلاسماتراپی تنها برای لیفت صورت به کار گرفته نمی‌شود، بلکه در بسیاری از موارد جهت لیفت گردن، غبغب، شکم و لیفت بینی هم، قابل انجام است. علاوه بر این افراد سیگاری نیز برای بهبود ظاهر خطوط ناحیه اطراف دهان خود، می‎توانند اقدام به انجام آن نمایند.

از دیگر کاربردهای این روش زیبایی، می‌توان به درمان رگ‌های عنکبوتی، از بین بردن رگه‌های سطحی پوست، درمان میلیوم زیر پلک، جوانسازی دست‌ها، بهبود جای زخم ناشی از جراحی و سفت نمودن پوست شل شده و … اشاره نمود. همچنین باید توجه کرد که پلاسماتراپی دور چشم برای برطرف نمودن کیسه‌های اطراف چشم انجام می‌شود. پس کاربرد تراپی با پلاسما بسیار زیاد است و می‎توان از این روش برای برطرف کردن مشکلات پوستی بسیاری استفاده کرد.

چگونگی انجام پلاسماتراپی

برای آشنایی بیشتر در رابطه با پلاسماتراپی بهتر است از چگونگی و نحوه انجام آن، اطلاعاتی کسب کنید. قبل از انجام فرایند آن، باید محل مورد نظر به خوبی تمیز شود، سپس از کرم‌های بی‌حس‌کننده جهت بی‌حسی استفاده می‌شود. مدت انجام آن معمولا کوتاه است و به دو روش گرم و سرد انجام می‌شود، که بسته به علت درمان یکی از آن‌ها توسط پزشک انتخاب خواهد شد.

در پلاسمای سرد به دلیل اینکه تابش‌های ایجاد شده از نوع فرابنفش با قوس تابش کوتاه‌تر هستند، نمی‌توان دمای زیادی را منتقل نمود. در نتیجه این روش برای درمان‌ بیماری‌های پوستی همچون آکنه، زخم ناشی از جوش، سوختگی، زخم بستر، التهاب و خشکی پوست کاربرد دارد. همچنین در برخی از دندان‌پزشکی‌ها برای از بین بردن عفونت دندان‌ها نیز، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در پلاسماتراپی به روش گرم نیز انرژی بالا و قوس بلند به کار گرفته می‌شود که درجه حرارت بیشتری ایجاد می‌کند و در نهایت می‌تواند بافت‌های اضافی را از بین ببرد و منجر به جوانسازی چشم‌ها شود. در واقع در این روش، به دلیل انرژی بالای پلاسما، بافت اضافی دچار سوختگی می‌شود و از بین می‌رود.

این روش علاوه بر اینکه عوارضی به همراه ندارد، باعث جوانسازی پوست، افزایش رشته‌های کلاژن، سفت شدن پوست و برطرف شدن افتادگی‌ها می‌گردد. در نهایت هر کدام از این روش‌ها براساس علت درمان توسط پزشک توصیه و انجام خواهند شد.

 ماندگاری جوانسازی با پلاسما

مدت زمان ماندگاری نتایج پلاسماتراپی بسته به عوامل متفاوت متغیر است، اما به طور کلی می‎توان گفت که تعداد جلسات درمانی، تکنیک و روش مورد استفاده، نوع پوست فرد، روند پیری افراد و سبک زندگی آن‌ها در مدت این روش، اثرگذار است.

با این حال می‌توان گفت که در اغلب موارد طول مدت این تکنیک طولانی بوده و گاهی مواقع به صورت دائمی خواهد بود. اما ممکن است روند پیری بر روی نتیجه اثر گذارد و مجدد پس از 1 الی 3 سال به حالت اولیه خود بازگردد و نیاز مجدد برای اقدام به آن باشد.

همچنین نوع عارضه و محلی که تحت عمل قرار گرفته است، بر روی این مدت زمان تاثیر دارد. به طوری که ممکن است ناحیه‌ای که درمان صورت گرفته است، ماندگاری خود را حفظ کند اما بقیه نواحی روند پیری خود را ادامه دهند. در نتیجه برای پیشگیری از بروز چنین چیزی بهتر است به مدت چندسال به طور مرتب این درمان تکرار شود.

همانطور که اشاره شد، پلاسماتراپی برای لیفت بینی هم به کار گرفته می‌شود. برای ماندگاری آن در این زمینه بهتر است این کار پس از سن بلوغ انجام شود، چرا که ممکن است به دلیل رشد افراد، تغییراتی در فرم و پوست بینی ایجاد شود. در واقع انجام این شیوه پس از بلوغ می‌تواند ماندگاری طولانی مدت‎تری داشته باشد.

درمان با پلاسما برای چه کسانی مناسب نیست؟

دانستید که برای پلاسماتراپی شرایطی وجود دارد که افراد واجد شرایط قادر به انجام آن هستند. اما در صورتی که افراد مشکلات یا شرایط دیگری داشته باشند که مانع انجام درمان شود، نمی‌توانند آن را انجام دهند. در صورت داشتن شرایط زیر افراد قادر به انجام تراپی با پلاسما نخواهند بود:

  • مبتلا بودن به سرطان
  • مبتلا به بیماری صرع
  • داشتن بیماری‌های غدد
  • ابتلا به دیابت و مصرف انسولین
  • داشتن پوست تیره، چرا که خطر هایپرپیگمنتاسیون وجود دارد
  • حساسیت به محصولات مورد استفاده
  • داشتن دستگاه‌های الکتریکی در بدن مثل دستگاه ضربان ساز و یا داشتن هر گونه ایمپلنت فلزی در بدن
  • مبتلا به عفونت خونی
  • مصرف داروهای رقیق‌کننده خون یا ایزوترتینویین
  • در دوران بارداری یا شیردهی
  • ضعف سیستم ایمنی

همچنین در صورت ابتلا به بیماری‌های پوستی حاد، اقدام به پلاسماتراپی نیز امکان‌پذیر نخواهد بود. بیماری‌های پوستی مختلفی همچون آکنه حاد، لوپوس، پسوریازیس، هایپرپیگمنتشین، ویتیلیگو و زخم‌های باز مانع انجام این روش درمان زیبایی هستند.

جمع‌بندی

برای درمان مشکلات پوستی راه‌های متنوعی وجود دارد، یکی از این راه‌ها انجام پلاسماتراپی است. این تکنیک علاوه بر اینکه ایمن بوده و نیازی به هیچ‌گونه برش جراحی ندارد، کم هزینه و با ماندگاری طولانی مدت است. انجام این متد درمانی و زیبایی برای همه افراد به طور یکسان امکان‌پذیر نیست. بلکه برخی از افراد به دلیل واجد شرایط نبودن قادر به انجام آن نیستند. در نتیجه بهتر است قبل از اقدام به آن کاملا در مورد شرایط آن، اطلاعات کسب کرد.

افرادی که تمایل دارند اقدام به انجام این روش زیبایی برای بهبود مشکلات پوستی خود نمایند، می‎توانند به کلینیک زیبایی ستایش مراجعه کنند. در این کلینیک علاوه بر تراپی با پلاسما، روش‎های دیگر زیبایی هم انجام می‎شود. از این رو افراد متقاضی می‎توانند همزمان اقدام به تزریق فیلر، تزریق بوتاکس، تزریق مزوژل و … نموده یا با لیزر درمانی مشکلاتی همچون لیزر لک پیگمنت، جوشهای سرسیاه بینی و … خود را نیز از بین ببرند. در نهایت به زیبایی مورد نظر خود دست یابند.

سوالات متداول

  1. مدت زمان انجام پلاسماتراپی چقدر است؟

این تکنیک یک عمل سرپایی است و با بی‌حسی موضعی انجام می‌شود. به طور معمول حدود 30 دقیقه برای آن زمان نیاز است، با این حال بستگی به نوع و علت انجام آن ممکن است این مدت زمان تغییر کند.

  1. سن مناسب برای درمان آکنه با پلاسما تقریبا چقدر است؟

برای اقدام به انجام این تکنیک، محدودیت سنی وجود ندارد و تمامی افراد زیر سن 20 سال تا بالای 80 سال قادر به انجام آن خواهند بود.

  1. عوارض اقدام به پلاسما درمانی چیست؟

عوارض پلاسماتراپی، در صورتی که توسط پزشک ماهر و در مرکز زیبایی مناسب انجام گیرد، بروز نخواهد کرد. با این حال به طور معمول ممکن است پس از آن قرمزی، تورم، پوسته پوسته شدن و خارش و درد دیده شود که به تدریج از بین خواهند رفت.

  1. دوره نقاهت پس از پلاسماتراپی چقدر طول می‌کشد؟

طول این دوره به عوامل مختلفی بستگی دارد. به طور مثال سن بیمار، شرایط پوست و علت درمان در این دوره اثرگذار است. اما به طور میانگین جای زخم پس 3 الی 6 روز از بین خواهد رفت.

  1. آیا برای پلاسما درمانی باید بستری شد؟

خیر، این عمل نیازی به بستری شدن ندارد و به صورت سرپایی انجام خواهد شد، چراکه این تکنیک غیرتهاجمی بوده و خطری هم به همراه ندارد.

این مطلب را برای دوستان خود به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شبکه های اجتماعی

آخرین مقالات

اینستاگرام ما را دنبال کنید

مقالات مرتبط